Szolgáltatások

Komplett élettér tervezés

Az élettér (otthon és kert) megtervezése. Nem kínálok számítógépes grafikákat. Vázlatokat, átbeszélést kínálok, ezzel a költségek csökkennek nem a végeredmény minősége.

A tervezés kitér a kivitelezés technológiai sorrendjére, a járulékos munkákra, anyagszükséglet meghatározásra, a szükséges szakemberek meghatározására azaz képessé tesz a kivitelezés elvégzésére és/vagy lebonyolítására. 

Fizikai segítség a DIY felújítás alatt

Megmutaton az adott folyamat fortélyait, a szükséges szerszámokat, azokat a trükköket amik speciálisan az adott helyen alkalmazhatóak. Amennyiben szükséges, segítek a nem kihagyható szakemberek kiválasztásában, a szakmai munka ellenőrzésében.

Ingatlanvásárlásnál a kiválasztott ingatlan felmérése

Egyre többször merül fel a (jogos) kérdés, hogy megéri-e felújítandó ingatlant vásárolni. Segítek a kiválasztott ingatlan szakmai átnézésében, igény szerint tételes listát készítek az esetleges felújítás menetéről. 

Életmód(váltás?) tanácsadás

Amennyiben bizonytalan vagy abban, hogy mely életforma az, ami teljes mértékben kiszolgálja vágyaidat, úgy ebben is szívesen segítek. Jómagam hiszek a részleges önfenntartásban, az "ehető díszkertben" (vagy díszítő konyhakertben - a mértéke rajtad múlik)